AVÍS LEGAL

TITULARITAT DEL WEB

Fundació Catalunya-La Pedrera  Pg. de Gràcia, 92 – 08008 Barcelona www.fundaciocatalunya-lapedrera.com

Fundació Carulla Aribau, 185 – 08010 Barcelona www.fundaciocarulla.cat

PROPIETAT INTEL·LECTUAL DEL WEB

El contingut d’aquest web (incloent-hi, però no sols, textos, imatges, components d’àudio i vídeo) està protegit per la Llei de la Propietat Intel·lectual i correspon a Fundació Catalunya-La Pedrera i Fundació Carulla.

Els continguts es troben sota la llicència Creative Commons, que no permet un ús comercial de l’obra original ni de les possibles obres derivades, la distribució de les quals s’ha de fer amb una llicència igual a la que regula l’obra original.

La distribució, la modificació, la transmissió, la còpia o qualsevol utilització dels continguts del web amb finalitats públiques o comercials, sense l’autorització de Fundació Catalunya-La Pedrera i Fundació Carulla, és una infracció penalitzada per la legislació vigent.

D’altra banda, es concedeix una llicència no exclusiva, gratuïta i personal, per a utilitzar, copiar, imprimir i transferir (download) a l’ordinador personal qualsevol material o document disponible al web.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS WEB I ACTUALITZACIÓ

Fundació Catalunya-La Pedrera i Fundació Carulla refusen la responsabilitat derivada d’una mala utilització dels continguts i es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al web i limitar o no permetre l’accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva.

Fundació Catalunya-La Pedrera i Fundació Carulla declinen la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Fundació Carulla o no publicada amb el seu nom; especialment, declina la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de tercers connectades mitjançant enllaços (links), a les pàgines web de Fundació Catalunya-La Pedrera.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Fundació Catalunya-La Pedrera i Fundació Carulla sol·liciten als seus usuaris que s’hi posin en contacte mitjançant el formulari amb les dades de caràcter personal (nom, cognoms i adreça electrònica) per a poder tramitar la sol·licitud de l’usuari complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides i incorporades i tractades en un fitxer informatitzat. Us recordem que teniu la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a info@enllullat.cat.

L’acceptació d’aquestes condicions comporta el vostre consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu, així com també a la seva incorporació posterior a l’esmentat fitxer.